diumenge, 11 de febrer de 2018

CARNESTOLTES 2018

Aquesta setmana hem celebrat la festa del  Carnestoltes:


Ja que tots som una pinzellada d’una gran obra, enguany el fil conductor de la setmana de carnestoltes, és una història relacionada amb els colors i el seu simbolisme. El conte del...
“MONSTRE DE COLORS”.
Cada dia de la setmana vam  seguir les consignes que ens donava el monstre  vestir-nos o guarnir-nos amb el color del seu estat d’ànim ..

Dilluns:   tots amb la cara pintada groga, el groc és el color de l’alegria i els dilluns el nostre protagonista sempre està content:Dimarts: una peça de roba blava, avui el monstre està tristoi i el blau és el color de la tristesa.

Dimecres: El monstre sent ràbia i enuig i el color vermell n’és el reflex. Per això ens demana que ens pintem les ungles vermelles.
Dijous : El nostre protagonista avui està calmat i tranquil, per això ens suggereix que vinguem amb un complement al cap, de color verd

A la tarda, els nens i nenes de P2 vam convidar els pares i mares per mostrar-los les cançons que cantem i ballem del Carnestoltes.  Tots vam portar una disfressa i ens ho vam passar molt bé!!!

Divendres : El divendres toca fer una festa d’homenatge al monstre de colors. Cada un de nosaltres es preparara una careta de monstre. Cada cicle prepararà un ball  al voltant del monstre de colors:
Vam pintar una màscara amb retoladors de tots colors!!!!


                          
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada